Rólunk
Home/Rólunk

Vállalkozásunkról


Cégünk 2009 óta működik, és főként webtárhely szolgáltatással és honlapkészítéssel foglalkozik. A webtárhely szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a világhálón könnyedén és gyorsan megjeleníthessék saját weboldalukat, amelynek köszönhetően üzleti tevékenységük sokkal hatékonyabb lehet.

Az általunk készített honlapok modern és esztétikus megjelenést biztosítanak, és a látogatók számára könnyen navigálhatók. Mindezek mellett arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a honlapot tartalmilag frissíteni lehessen.

Cégünk szolgáltatásai között emellett megtalálható a számítógépes rendszerek felügyelete és karbantartása is. Vállalkozások és magánszemélyek számára is biztosítunk támogatást, hogy számítógépeik mindig megfelelően működjenek, és az esetleges hibák vagy problémák mihamarabb orvosolva legyenek.

Emellett kamerarendszerek beállításával is foglalkozunk, hogy a biztonságérzetet növelhessük. Ha Önnek is szüksége van a fent említett szolgáltatások valamelyikére, vagy csak bővebb információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen állunk rendelkezésére a lehető leghamarabb.

server

Miért érdemes minket választania?

.

Személyre
szabhatóság
Igyekszünk mindent megtenni, hogy az általunk készített weboldal vagy rendszer az Ön igényének legyen megfelelő
Biztonság

Az általunk üzemeltetett szervereken napi mentéssel dolgozunk

E-mAIL kapcsolat

A nap 24 órájában fogadjuk e-mail üzeneteit

Domain szolgáltatás

Ha ön szeretne egy domain címet, akkor mi valamennyi adminisztréciós feladatot elvégzünk Ön helyett

Hálózat tervezés

Számítógépes hálózatát megtervezzük és a kivitelezésben is segítünk

Adószám

22582069-2-11

Közösségi adószám

HU22582069

Bankszámlaszám

Kereskedelmi és Hitelbank

10403648-50526772-88691008

Cégjegyzékszám

11-06-010455